3 motive pentru a-ti incalzi casa folosind centrala Pellet 30

Atunci cand esti in cautarea unei centrale pe peleti, cu siguranta iti doresti sa faci o alegere cat mai buna. Iar asta deoarece iti propui trecerea la un sistem de incalzire cat mai econom, asa ca trebuie sa faci o alegere cat mai inspirata astfel incat sa te ajute sa faci cat mai multe economii.

Stim ca tot mai multe persoane se reorienteaza catre peleti asa ca in acest articol ne-am propus sa vorbim pe aceasta tema. Mai exact, vom prezenta 3 motive pentru care ar trebui sa iti incalzesti si tu casa folosind centrala Pellet 30.

Iata care sunt acestea:

Este o centrala ce poate fi automatizata

Unul dintre primele motive pentru care trebuie sa iei in calcul numaidecat folosirea centralei Pellet 30 pentru incalzire este posibilitatea automatizarii acesteia. Practic, tot ce trebuie sa faci este sa alegi temperatura dorita in casa iar mai apoi centrala se va ocupa de restul.

Atata timp cat alimentezi centrala de fiecare data cand buncarul de peleti s-a golit, nu vor mai fi necesare alte activitati asa ca te vei putea bucura de foarte mult confort si libertate.

Putine sunt modelele de centrale pe peleti care iti ofera aceasta posibilitate de automatizare, asa ca reprezinta un prim motiv excelent.

Centrala Pellet 30 ofera o super-autonomie

Daca tocmai te-ai mutat de la apartament la casa, atunci iti doresti cu siguranta sa nu pierzi confortul de care te bucurai la bloc. Prin urmare, ar trebui sa optezi pentru o centrala pe peleti care iti poate garanta caldura pe o perioada de timp cat mai indelungata astfel incat alimentarea sa poata fi facuta cat mai rar, cel mult o data pe zi.

Centrala Pellet 30 are un buncar de peleti foarte generos, de 180 de kg iar consumul de peleti poate fi cuprins intre 1.6 si 6.2 kg/h. Un calcul simplu ne arata ca autonomia cea mai generoasa poate fi de 112.5 de ore cu un singur plin, iar cea mai redusa autonomie poate fi de 29 de ore. Prin urmare, daca concluzionam ca autonomia medie va fi de cel putin 50-60 de ore cu un singur plin de peleti, atunci cu siguranta vorbim despre o centrala cu o autonomie excelenta.

Garantie extinsa

Iar in final, cel de-al treilea motiv pentru care merita sa iti cumperi si tu centrala Pellet 30 este garantia extinsa pe care aceasta o are. Mai exact, daca vei alege sa o cumperi de pe centrale-pellet.ro atunci vei beneficia de o garantie de 5 ani, timp in care pot fi acoperite toate reparatiile stricaciunilor pe care nu le-ai provocat intentionat.

Astfel, 5 ani de zile nu vei sta cu teama ca sistemul tau de incalzire poate ceda in orice  moment, ceea ce ar cauza multe cheltuieli pe care poate ca nu ti le permiti. Garantia iti ofera liniste, iar cu cat este mai extinsa, cu atat mai bine.

Acestea sunt asadar cele 3 motive pentru care trebuie sa-ti cumperi si tu numaidecat o centrala pe peleti modelul Pellet 30. Asculta-ne recomandarea si sigur nu vei regreta.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.