Alegeti un brad de Craciun artificial care merita

Pinul, molidul, bradul traditional – acestea sunt speciile de brad din care alegem inainte de Craciun. Inaltimile obisnuite ale brazilor variaza de la 120 cm pana la piese unice de 450 cm, pe care si le pot permite doar proprietarii de apartamente cu tavane inalte. Piata de astazi ofera brazi artificiali foarte frumosi, in diverse modele.

Chiar si cel mai pretentios client are de unde alege. Cu toate acestea, cei care nu doresc un brad de Craciun verde traditional pot alege dintr-o selectie de brazi acoperiti cu zapada groasa sau cu varfuri de crengi usor acoperite de zapada. Un brad de Craciun artificial este mult mai usor de impodobit.

De asemenea, nu veti avea nicio problema in alegerea unui brad de Craciun, fie ca aveti mult spatiu si tavane inalte in casa, fie ca, dimpotriva, aveti nevoie de un brad de Craciun care sa se potriveasca intr-un spatiu restrans. In gama noastra veti gasi brazi de Craciun XL supradimensionati, precum si brazi de Craciun inguste, care se potrivesc oriunde.

Brazii de Craciun artificiali 3D si brazii FULL 3D sunt o solutie mai scumpa, dar aspectul lor perfect va va convinge rapid ca merita. Ce ii face diferiti de alti brazi artificiali? Ati putea spune ca sunt “la fel ca” cele vii. Nimeni nu se va indoi de cele 3D.

Nici macar un brad viu nu va va oferi perfectiunea formei si a culorilor unui brad de Craciun artificial 3D. Acele verzui sunt imposibil de distins de cele reale, nu numai ca aspect, ci si atunci cand le atingi. Este o copie cu adevarat perfecta si fidela a lucrurilor reale. Dar nu una in care trebuie sa lipiti partea mai subtire si mai curbata de perete. Acesta ofera, de asemenea, un habitus perfect.

Poate un brad de Craciun artificial sa fie desfasurat incorect?

Deoarece exista instructiuni pentru desfasurarea unui brad de Craciun artificial, se poate pune intrebarea daca este posibil sa se pregateasca corect bradul pentru decorare fara aceste cunostinte. In opinia noastra, nu exista un brad de Craciun artificial prost asezat. Ei bine, daca nu cumva este vorba despre un suport strans cu imprecizie, ceea ce va face cu siguranta ca simbolul de Craciun sa se comporte ca un steag in vant.

Modul in care va modelati bradul de Craciun artificial depinde in intregime de dumneavoastra. Efectul ar trebui judecat pe o scara de doua puncte: a) sunt multumit de felul in care arata bradul meu de Craciun, b) nu-mi place cum arata, dar il voi repara. De aceea, dorim sa va impartasim cunostintele noastre despre montarea unui brad de Craciun artificial (la care specialistii nostri calificati lucreaza in mod constant), astfel incat sa puteti stabili cu usurinta ce nu va place la aspectul bradului si cum sa obtineti efectul dorit.

Aceasta abordare include, de asemenea, sfaturi despre cum sa facem fata opiniilor indiscrete exprimate la masa de Craciun de catre membrii amari ai familiei. De indata ce apare un subiect de genul “Bradul tau artificial de Craciun arata ciudat, cred ca e ceva in neregula cu el”, poti scurta conversatia afirmand pe scurt ca este aranjat exact asa cum vrei tu si ca asa iti place cel mai mult.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.