Beneficiile folosirii mastilor de ulei de nuca de cocos

Uleiul de nuca de cocos este un ingredient pe care il intalnim in componenta unui numar mare de produse cosmetice ingrijire ten printre care si masca e fata cu ulei de cocos Thalia, asa ca in urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta pe scurt despre beneficiile folosirii mastilor de ulei de nuca de cocos.

Uleiul de nuca de cocos ucide microbii nocivi pe piele

Uleiul de cocos are o serie de actiuni pozitive asupra pielii in multe feluri. Contine acid lauric care previne cresterea bacteriilor daunatoare. Un studiu a aratat ca din cele 30 de tipuri de acizi grasi testate pe 20 tulpini diferite de acid bacterian, acidul lauric s-a dovedit a fi cel mai eficient in interzicerea cresterii bacteriale.

Uleiul de nuca de cocos este util in reducerea inflamatiei

Orice afectiune a pielii este marcata de inflamatie. Uleiul de nuca de cocos are proprietati antiinflamatorii care va pot calma pielea. Uleiul de nuca de cocos imbunatateste de asemenea starea dumneavoastra antioxidanta a organismului prin stabilizarea radicalilor liberi nocivi si a atomilor reactivi responsabili de inflamatie.

Uleiul de nuca de cocos trateaza eficient acneea

Daca credeti ca uleiul de nuca de cocos va poate bloca porii si va agraveaza acneea, atunci ganditi-va din nou pentru ca cercetarea spune altfel. Rezultatele laboratorului arata ca, in comparatie cu peroxidul de benzoil (utilizat pentru tratarea acneei), uleiul de cocos este mai bun in reducerea cresterii bacteriilor care cauzeaza acnee (deoarece contine acid lauric).

Este un hidratant excelent pentru pielea uscata

Spuneti-i la revedere pielii uscate si fulositi ulei de nuca de cocos. Intr-un studiu controlat, s-a constatat ca uleiul de nuca de cocos hidrateaza pielea si este la fel de eficient ca si uleiul mineral.

Faciliteaza vindecarea ranilor

Uleiul de nuca de cocos poate vindeca ranile. Un studiu publicat in revista Skin Pharmacology sustine ca aplicarea uleiului de nuca de cocos virgin a imbunatatit starea antioxidanta a pielii si a marit nivelul de colagen (o proteina a pielii care vindeca ranile).

Acum vedeti de ce uleiul de nuca de cocos le este atat de drag tuturor acelor persoane care isi doresc sa aiba la dispozitie mereu cele mai bune produse de ingrijire a pielii naturale!

Un cuvant de precautie: pielea noastra este extrem de sofisticata. Nu stim cum se va comporta sau va reactiona la anumite produse. Si de aceea este intotdeauna mai bine sa folositi ulei de nuca de Virgin sau Extra Virgin.

Uleiul de nuca de cocos Virgin si extra virgin este nerafinat, adica nu este expus la substante chimice. Si ca atare, este sigur pentru pielea dvs., chiar si daca aceasta este grasa.

Ei bine, tinand cont de toate aceste detalii, este cat se poate de firesc sa va indreptati atentia spre produse cosmetice ingrijire den, care contin acest ingredient minunat. Masca de fata cu ulei de cocos Thalia 100 ml de exemplu, este un produs care contine ulei de nuca de cocos, si poate fi achizitionat de pe MakeHot.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.