Cadourile de Mos Nicolae asteptate de parinti

Originile Zilei Sfantului Nicolae

Istoricii urmaresc inceputurile Zilei Sfantului Nicolae pana la un episcop pe nume Nicolae din secolul al III-lea d.Hr. in Europa. Acest episcop era cunoscut in special pentru abnegatia si grija sa fata de cei nevoiasi si bolnavi si pentru generozitatea sa fata de copii.

Parintii sai bogati au murit tineri, iar el si-a folosit mostenirea pentru a-i ajuta pe altii, aflati in nevoie. Multe surse spun ca a murit pe 6 decembrie in 343 d.Hr. si ca a fost canonizat ca sfant intr-un secol de la moartea sa. De-a lungul anilor, viata lui a stimulat multe povesti si legende, iar in cele din urma au aparut traditii pentru a-l celebra pe el si spiritul sau de daruire.

Cadouri de Mos Nicolae care creeaza amintiri

Ce cadou de Mos Nicoale din magazinul Jubi mai frumos poti sa le oferi parintilor daca nu chiar amintiri aranjate frumos, intr-un colaj foto, cu ajutorul unei rama foto multipla. Afisarea de fotografii  in o superba rama foto cu mai multe deschideri (cu 12 rame pentru poze)  ii va purta in fiecare luna a anului ce a trecut, retraind momentele frumoase, marcate in poze.

Cadouri de Mos Nicolae care ofera relaxare

Momentul sarbatorilor trebuie sa fie marcat si de putin timp pentru relaxare, deci un aparat care a fost creat cu acest scop devine o idee de cadou de Mos Nicolae buna.

Un aparat pentru relaxare, de masaj pentru picioare, pentru ochi, un aparat de masaj multifunctional sau o saltea de masaj, cu toate vor ajuta la demonstrarea aprecierii pe care o purtam si, mai ales, a recunostintei noastre pentru parinti si pentru tot efortul depus de ei in a ne ajuta de-a lungul anului care a trecut. Un aparat de masaj pentru ochi cu compresie de aer 4-in-1 ofera un masaj relaxant si reparator, promoveaza odihna si va ajuta la somn.

O saltea pentru masaj corporal poate fi folosita in pozitie de sezut sau culcat, are functie de caldura si un buton de control si buzunar pentru telecomanda. Un aparat de relaxare cu lumina si sunet care va ajuta la somn si sa va imbunatati calitatea somnului in mod natural, fara medicamente.Acesta este ideal pentru adultii ce sufera de insomnie, stres sau dificultati de adormire. Oricare produs din lista de mai sus reprezinta un bun cadou de Mos Nicoale pentru relaxarea celui caruia a fost daruit.

Dulce bun pentru toti

Cadouri de Mos Nicoale pentru parinti pot sa fie si diferitele seturi ce vor aduce o mana de ajutor in bucatarie si vor inspira si delecta gusturile pofticiosilor. De exemplu, un aparat de facut inghetata, un aparat pentru preparare fondue, ciocolata si jeleu sau chiar si o fantana de ciocolata este alta optiune care sa adune toata familia in sufletul casei, bucataria. Un aparat de facut vafe este versatil, cu retete foarte convenabile si practice pentru a face diferite retete de vafe delicioase rapid, curat si usor.

Ideile noastre de cadouri de Mos Nicoale pentru parinti te vor ajuta, cu siguranta, sa multumesti persoanele importante din viata ta.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.