Care este manichiura ta preferata? Iata cateva trenduri spre care te poti indrepta

Deseori se spune ca manichiura este precum o carte de vizita pentru femei, iar aceasta afirmatie nu este complet neadevarata. De fapt, cei mai multi ar inclina spre faptul ca acesta este un adevar valabil. Tu cum stai la capitolul manichiura?

Preferi sa o pastrezi mereu simpla, dar ingrijita, sau mai mult tinzi spre acele idei ce vizeaza oje care mai de care mai interesante? Indiferent de alegere, trebuie sa ai intotdeauna in vedere o serie de aspecte care te vor recomanda ca fiind o adevarata doamna, asta ar spune manichiura despre tine in orice caz.

Lasand la o parte prima etapa care o presupune o manichiura ingrijita, pe care de altfel o poti realiza cu siguranta si individual, nu neaparat la salon, ramane cea ce vizeaza aplicarea produselor cosmetice. Nu orice ti se potriveste si probabil ca pana acum te-ai convins deja de asta.

Ai nevoie de o oja care sa te reprezinte, respectiv mai multe, de un finisaj potrivit stilului tau. Mai ales, mai presus de toate, ai nevoie de produse care sa reziste, nu sa se ciobeasca la cea mai mica zgarietura sau contact cu apa. Pentru asta trebuie sa iti asiguri o sursa de incredere care sa iti furnizeze baza, oja si celelalte produse de care ai nevoie.

Recomandarea mea pentru tine este https://noliashop.com, un site despre care ai auzit cu siguranta, mai ales daca ai mai realizat cautari dupa solutii pentru o manichiura de senzatie.

In fine, reusesti tu sa te organizezi in a realiza mai departe selectia produselor potrivite tie. Iti prezint si mai departe cateva tipsuri la care poti sa te raportezi pentru a realiza o manichiura in tendinte.

Recomandari pentru tine, adepta a unghiilor scurte

Pur si simplu pentru ca acesta este stilul care te reprezinta sau pentru ca ai alte motive, unghiile scurte sunt o alegere frecventa si in trend de asemenea.

Optiunile de care ai parte in acest caz sunt nenumarate, deci ai de unde alege o varianta sau mai multe pe placut tau. Interesul trebuie sa fie intotdeauna ca, indiferent de stilul ales, sa pastrezi unghia sanatoasa.

Poti avea in vedere ori un simplu lac transparent ori ceva mai complex. Spre exemplu, daca doresti ca manichiura ta sa iasa in evidenta in orice tinuta poti opta pentru una cu unghii punctate. Desigur ca si altele sunt optiunile tale.

Ai in vedere combinatii de culori dintre cele mai interesante, insa niciodata nu exagera. Raporteaza-te la trenduri si modele. Te poti juca de altfel si cu lacuri de diverse texturi pentru a finaliza o manichiura de exceptie.

Recomandari pentru tine, adepta a unghiilor lungi

Pentru ca sunt lungi, manichiura aceata iti permite mai multe modele si idei. Poti avea in vedere solutii dintre cele mai complexe. Poti cere ajutorul unui specialist daca vrei ceva mai deosebit sau poti recurge la stampilare, de ce nu? Este o metoda practica si la indemana.

In functie de ceea ce iti place si te atrage mai mult, poti opta pentru produsele din portofoliul Nolia Shop, care sunt durabile, calitative si deosebite.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.