Woman applying moisturiser

Ce contin cremele de fata antirid?

Cremele de fata au crescut in popularitate in ultime vreme datorita efectelor benefice pe care le au asupra pielii. Daca in trecut nu existau decat cremele de galbenele si inca alte cateva produse generice, ei bine, in ziua de astazi oferta este foarte generoasa, incat atunci cand vine vorba de cumpararea unei creme ne vine destul de greu sa ne hotaram asupra uneia.

Efectele acestor produse sunt evidente si rapide, iar multi dintre noi suntem cu adevarat curiosi asupra compozitiei lor. Exista anumite creme pentru diminuarea cearcanelor care isi fac efectul in doar cateva minute, facand ridurile si cearcanele sa dispara aproape instantaneu.

Doar ca aceasta categorie de creme sunt foarte scumpe si au efect de moment. In cele ce urmeaza voi lista o mare parte din vitaminele care le contin cremele de fata care au un impact pozitiv si de durata asupra tenului, ingrediente care le fac sa fie asa de eficiente si cautate de toate femeile.

Ce contin cu adevarat cremele antirid?

Retinol vitamina A

Vitamina A continuta de lotiunile de piele sunt de fapt un antioxidant puternic care neutralizeaza radicalii liberi. Prezenta acesei vitamine in creme este esentiala, deoarece radicalii liberi omoara celulele pielii si o imbatranesc. Retinolul este probabil cea mai comuna vitamina din produsele de ingrijire a pielii, in special in cremele antirid. Asta deoarece reduce ridurile, reducere decolorarea pielii, reduce arderea pielii la expunere solara si stimuleaza producerea de colagen.

Vitamina C

Vitamina C este buna la orice si este folosita in mai toate produsele si suplimentele existente pe piata. Aceasta este folosita si in cremele antirid deoarece ofera pielii stralucire, un aspect proaspat si stimuleaza circulatia sangelui. Cand vitamina C este combinata cu alti antioxidanti ajuta la indepartarea ridurilor, punctelor negre, ne scapa de tenul gras si chiar de tenul uscat.

Kinetina

Kinetina este un alt compus care ajuta pielea sa-si mentina ritmul natural si stimuleaza productia de colagen precum vitamina A. Este un antioxidant puternic care lupta de asemenea impotriva decolorarii pielii si reda acesteia functia naturala de hidratare. Kinetina este pur si simplu o vitamina care nu vine cu nici un efect secundar.

Acizi hidroxilici

Acestia sunt folositi la scala larga in majoritatea produselor cosmetice deoarece inlatura stratul superior deteriorat al pielii si stimuleaza cresterea celulelor noi si sanatoase. Acizii hidroxilici include de obicei acid clicolic, lactic si salicilic. Acestia sunt folositi in special la cremele de protejare a pielii impotriva arsurilor solare.

Coenzima Q10

Coenzima Q10 este un antioxidant foarte puternic si benefic organismului, nu doar pielii. Aceasta vitamina se regaseste in toate celulele organismului, tocmai de aceea s-a reusit uc succes sintetizarea ei si folosita in multe domenii ale sanatatii.

Coenzima Q10 este esentiala, deoarece orice celula are nevoie de acest ingredient pentru a produce energie. Coenzima Q10 este folosita nu doar la cremele antirid, ci si la tratarea anumitor boli grave, Cuma r fi insuficienta cardiaca, aritmii, angina pectorala si multe altele.

Vitamina E

Vitamina E este folosita in majoritatea cremelor si are in special rolul de a proteja impotriva razelor ulta violete. Actioneaza ca o bariera impotriva razelor solare nocive si ajuta in procesul de regenerare al pielii.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.