Ce isi doresc sa stie femeile care viseaza la o cariera in videochat?

O multime de doamne si domnisoare studiaza cu atentie anunturile celor mai renumite studiouri de videochat, dat fiind faptul ca si-ar dori sa afle care sunt castigurile reale din videochat, si daca este rentabil sa se gandeasca la angajare job videochat.

Asadar, in ceea ce priveste castigurile modelelor de videochat, trebuie mentionat faptul ca acestea difera de la caz la caz si de la un studio la altul. In mod normal, indiferent de reputatia studioului de videochat, nu trebuie sa existe un model mai vechi de 2 luni care sa castige mai putin de 1000 de dolari pe luna.

In cazul in care iti doresti si tu un job in aceasta industrie, trebuie sa stii ca aceasta este suma minima pentru care merita sa lucrezi in videochat. Modelele de videochat care sunt foarte ambitioase, ajung chiar sa aiba incasari lunare cuprinse intre 3000 si 6000 de dolari, in functie de munca pe care o presteaza.

Nu sunt putine aceste modele, asa ca daca iti doresti si tu intr-adevar o cariera in aceasta industrie, poti fi sigura ca ai o sansa reala sa ajungi printre modelele care au astfel de incasari lunare.

Modelele incepatoare beneficiaza de training?

In mod evident, toate fetele care viseaza la o asemenea cariera, si care nu au mai lucrat pana acum in industrie, se intreaba daca modelele incepatoare beneficiaza de training. Ei bine, trainerii mereu le stau la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana atat modelelor noi cat si celor care deja au ceva experienta.

Astfel, fetele vor avea intotdeauna pe cine sa se bazeze atunci cand au nevoie de ajutor. Trainerii le vor invata pe fetele care au intrat in industrie totul incepand de la 0.

Acestia le vor invata pe fete toate tehnicile si metodele prin care ar putea face performanta, cu siguranta le vor explica in detaliu toate cerintele membrilor si cum este posibil sa ii transforme in membri platitori. Totodata, trainerii le vor tine conversatiile modelelor daca le este solicitat acest lucru.

Cu siguranta insa, dupa cateva luni de activitate, modelele se vor descurca pe cont propriu, vor stii cu ce se mananca aceasta activitate, vor avea experienta iar incasarile lor vor fi din ce in ce mai mari.

Se poate lucra part time?

Aceasta este o alta intrebare pentru care cauta raspuns cele mai multe dintre fetele care viseaza la o astfel de cariera. Ei bine, in functie de politica studioului se poate sa lucra part-time, sau nu se poate lucra part time.

Cele mai multe studiouri insa accepta si aceasta posibilitate, astfel incat modelele sa poata ajunge la facultate sau la un alt job in acelasi timp.

Nu vorbesc prea bine engleza. Pot lucra?

Exista multe fete care se afla in aceasta situatie, dar care si-ar dori sa practice videochatul. Daca esti si tu o asemenea fata si iti doresti sa devii model de videochat, daca ai vointa necesara, atunci cei de la studio cu siguranta se vor ocupa in cadrul studioului de cunostintele tale de limba engleza.

Trainerii studioului te vor invata in cel mai scurt timp limba engleza pas cu pas, iti vor pastra chiar si conversatiile in perioada de inceput pana in momentul in care te vei acomoda si vei putea lucra individual.

Sunt din provincie, oferiti cazare?

Aici de-asemenea depinde foarte mult totul de politica studioului de videochat. Unele studiouri iti vor oferi cazare, in timp ce alte studiouri te vor ajuta să îți poți găsi o garsonieră sau un apartament de închiriat care sa fie exact pe gustul tău.

Conteaza aspectul fizic?

Cu siguranta si aspectul fizic conteaza foarte mult, pentru ca nimeni nu plateste pentru a avea parte de compania unei femei care are un aspect fizic respingator. Conteaza insa si toate celelalte calitati ale modelului.

Ei bine, in mare parte acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care isi doresc sa le cunoasca toate acele femei care isi doresc o cariera in industria videochatului. Cu siguranta insa, femeile care isi vor indrepta atentia spre aceasta industrie si care vor deveni modele de videochat, vor avea doar de castigat de pe urma unui asemenea loc de munca.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.