Cele mai intalnite greseli la amenajarile interioare

Daca observi ca, in ciuda eforturilor tale, camera ta pur si simplu nu arata destul de bine, inseamna ca ceva nu a fost indeajuns de bun si trebuie remediat.

Sansele sunt pur si simplu in nevoie de o piscatura sau doua, care vor face instantaneu sa strice totul. Iata cateva greseli de amenajari pe care le intalnesti aproape in fiecare locuinta.

Nu exista plan de joc in loc

Adevarul este ca lucrurile bune necesita timp. Si punerea acelei dorinte intr-un plan adecvat este o necesitate. Daca nu lucrezi cu un designer care se va ocupa de planificare si proiectare in numele tau, este necesar sa masori spatiul, sa-l creezi pe hartie grafica la scara, si sa vii cu un plan solid de mobilier.

Odata ce planul tau de mobilier este stabilit, atunci vrei sa descoperi stilul tau. Indiferent daca cauti pe Pinterest, sau prin reviste, selectati pur si simplu fotografii care va fac inima sa cante.

Odata ce ai un set solid de fotografii, ar trebui sa incepi sa vezi o tendinta si poti sa alegi un coltar extensibil sau o canapea moderna pentru living, o mobila bucatarie care sa se potriveasca cu culorile, sau un pat elegant pentru dormitor.

In acel moment, inarmati cu o idee clara despre estetica pe care ati atras-o si exact ce elemente (si ce scara) aveti nevoie pentru a va umple spatiul, puteti incepe sa alegeti mobilierul.

Podeaua goala

Un covor este o parte esentiala a oricarui plan de design. Ele sunt folosite pentru a defini un spatiu intr-un plan plan deschis, pentru a adauga acele straturi care sunt esentiale in orice design bun, in plus ele absorb sunetul (astfel incat sa nu aveti acel ecou ciudat nou-acasa) si adaugati un factor instantaneu confortabil.

Realitatea este ca cele mai multe covoare costa destul. Daca esti de soiul ca vrei ceva frumos, cu un Pinterest demn, asigura-te ca covorul tau va avea dimensiunea potrivita. O regula buna de urmat: toate picioarele mobilierelor trebuie sa fie pe covor.

Nu avem ornamente pe fundal

Fiecare spatiu ar trebui sa aiba un moment mic iesit din comun. Un moment ciudat, de a adauga un alt nivel de interes. Ar putea fi un moment de familie incadrat pe perete sau o sculptura ciudata iti vorbeste de pe raft. Nu trebuie sa fie prea multe, dar ar trebui sa fie ceva interesant si sa-si spuna propria poveste.

Nu acorzi destula atentie detaliilor

In cele din urma, si nu pot sa-l boldez suficient, sa acordati atentie detaliilor. Aceste mici detalii conteaza – impreuna se adauga la suma spatiului tau.

Aruncati acele materiale de la constructorul ieftin, inlocuiti acele prize electrice ingalbenite, stilul mesei de cafea (chiar daca este vorba doar de stive de carti in diferite inaltimi), adaugati lemn sau verdeata, ascundeti corzile inestetice la maximum. Lucrurile mici conteaza foarte mult.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.