Cizmele UGG – tot mai iubite de doamne

Faptul ca doamnele au o slabiciune pentru incaltaminte nu este o noutate. Tocmai din acest motiv exista o gama atat de larga de modele pentru incaltamintea de dama. Majoritatea dintre ele prefera accesoriile cu toc, pentru ca le ofera eleganta si rafinament. Pe langa frumusete, pantofii sau cizmele pe care le alegem trebuie sa fie comode si sa indeplineasca anumite cerinte in functie de perioada in care sunt purtate.

Introducere

Din anul 2000 a aparut un nou concept in ceea ce priveste cizmele de dama. O companie americana a promovat un nou tip de incaltaminte: Cizmele UGG. Acestea au fost concepute de un australian inca din anul 1971 dar abia sapte ani mai tarziu acestea au fost promovate in America.

In ultimii ani tot mai multe femei prefera acest tip de cizme, chiar si vedete din toata lumea. Faptul ca acest model de cizma de dama a fost mediatizat a facut ca productia sa creasca simtitor, dar totodata si numarul firmelor care produc imitatii de cizme UGG.

Cum arata cizmele UGG

Caracteristicca principala a acestor cizme nu este frumusetea. Din contra, multe persoane le considera urate si total nepotrivite pentru foarte multe tinute. Acestea sunt confectionate din piele de oaie si permit piciorului sa respire, dar in acelasi timp ofera incalzirea de care avem nevoie in sezonul rece. Blana din interior pastreaza o temperatura normala, in timp ce pielea poroasa este rezistenta la contactul cu apa.

Cum recunoastem cizmele UGG

Datorita succesului optinut, tot mai multe firme au incercat sa copie modelul. Acestea se regasesc atat in mediul online in magazinele de cizme de dama, cat si in magazinele clasice. Desi originea cizmelor este australiana, eticheta originala indica faptul ca sunt confectionate in China. Aceste este un aspect foarte important.

Daca pe site-ul de prezentare sau eticheta este mentionat faptul ca sunt produse in Australia, atunci cizmele nu sunt originale. Pretul unor astfel de cizme de dama nu este tocmai mic, datorita beneficiilor oferite. Magazinele ce le ofera la un pret foarte redus ar trebui sa fie ocolite. Sigla UGG este imprimata pe cizma, putin mai sus de zona calcaiului.

Unde incaltam cizmele UGG

Este destul de evident ca aceste cizme NU pot fi asortate unei tinute elegante. Sunt mai potrivite pentru o tinuta casual. Efectul cel mai interesant este obtinut daca cizmele sunt purtate cu o pereche de jeansi stramti sau colanti. In ultimul timp tot mai multe persoane din zona fashion ofera sfaturi cu privire la tinutele axate pe cizme UGG.

Succesul acestor cizme de dama in multe tari si evolutia rapida indica faptul ca sunt niste incaltari de calitate, ce merita achizitionate.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.