Comanda online o navigatie Android pentru autoturismul tau!

Sistemele de navigatie pot fi acum montate oe majoritatea masinilor. Fie ca este din anul 1999 sau din anul 2007, masina ta poate beneficia de navigatia auto. Aceasta se monteaza cu usurinta si nu necesita ajustari la bordul masinii sau la instalatia electrica. Comanda online o navigatie Android pentru autoturismul tau!

Navigatiile Android dispun de acest sistem de operare si pot fi utilizate la fel ca si telefonul mobil. Le poti comanda online de pe site-ul navigatiiandroid.ro, acolo unde vei gasi numeroase modele. Pentru a putea comanda ceva potrivit pentru autoturismul tau, este necesar sa alegi mai intai marca masinii tale, apoi modelul. Iti va fi afisata pe o alta pagina o lista completa cu modelele disponibile de navigatie pentru autoturismul tau.

Fiecare pachet contine toate cablurile auxiliare si cele necesare pentru montaj. Navigatia nu necesita modificari in bord, pentru ca aceasta se potriveste perfect in habitaclu. De asemenea, poti uita complet de mitul descarcarii bateriei. Acest lucru nu va fi o problema. Navigatia preia comenzi de pe volanul masinii, iar odata ce contactul a fost oprit, va fi oprita si navigatia. Asadar, daca vrei sa comanzi o navigatie Android pentru masina ta, acum e timpul sa o faci!

Universul multimedia disponibil pe ecranul navigatiei tale!

Pentru ca aceste dispozitive folosesc sistemul de operare Android, acest lucru inseamna ca poti beneficia de aplicatiile pe care ti le doresti. Cu alte cuvinte, din magazinul digital Google Play poti descarca aplicatii de streaming, de Social Media sau poti chiar sa preiei si sa initiezi apeluri. Cu ajutorul navigatiei, scapi complet de amenzile privind folosirea telefonului in trafic si esti mult mai atent la drum.

Alege chiar si aplicatia de GPS preferata din cadrul magazinului digital. Google Maps, Waze si multe alte aplicatii de GPS pot fi acum accesibile pe ecranul navigatiei tale! Le folosesti dupa bunul plac si in acelasi timp se poate asculta si muzica. Prin functia Dual Zone ai posibilitatea de a folosi GPS-ul si de a asculta muzica simultan. In momentul in care GPS-ul iti ofera indicatii, vocea sa se va suprapune peste cea a piesei.

Ofera-le copiilor un moment de liniste si reda pe ecranul navigatiei desenele animate preferate! Cei mici se pot bucura si ei de noua achizitie, deoarece prin aplicatiile de streaming sau de pe YouTube poti reda desenele lor preferate. In parcare sau in mers, copii pot viziona aceste clipuri si cu siguranta vor fi mai linistiti.

Descopera gama larga de navigatii Android!

Site-ul navigatiiandroid.ro cuprinde o varietate din aceste produse, corespunzatoare marcilor cele mai cunoscute si mai putin cunoscute de autoturisme. Prim pagina este dedicata alegerii marcii masinii, apoi modelului si la final a navigatiei.

Daca iti doresti o navigatie Android, aceasta este disponibila pentru Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, KIA, Jeep, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo si Volkswagen. La fiecare marca vei avea listate si modelele pentru care navigatia corespunde.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.