Cum obtinem trafic cu Facebook?

Daca vreti sa aveti cat mai mult trafic pe site noi va recomandam sa apelati la o firma optimizare seo care sa se ocupe de site-ul pe care il aveti si care sa aleaga cele mai bune metode prin care sa puteti sa ajungeti in primele pozitii in motoarele de cautare fara sa fiti penalizati si fara sa incercati sa fentati sistemul.

Facebook nu e prima retea sociala aparuta printre noi insa e cea mai buna si cea mai populara din prezent.

Au fost mai multe retele de socializare si inainte ca Facebook sa apara si cat timp unele au fost mai populare nici una din ele nu a atins popularitatea pe care o are in prezent Facebook. Pe langa capabilitatea de a tine legatura cu prietenii, aceasta retea de socializare se poate folosi si in mediile de afaceri. Puteti folosi facebook pentru a va promova unele servicii si produse dar si pentru a putea obtine clienti noi pe site si trafic.

La fel ca si Twitter, aceasta retea de socializare este numai una din cele multe metode prin care puteti sa va aduceti trafic pe site. Sunt multi oameni din marketing care considera ca e numai o problema de timp pana cand traficul din Facebook, Twitter si alte astfel de retele de socializare mari, va depasi traficul inregistrat de ei pe propriile lor site-uri.

Desi probabil ca lucrul acesta va putea sa se intampla in final, nu va recomandam sa mergeti pe incredere pentru ca si daca veti reusi sa faceti totul perfect, aceste site-uri pentru socializare nu vor face minuni pentru site-ul pe care il aveti in ceea ce priveste traficul. Asta se aplica in mod evident si pentru Twitter. Nu puteti sti in avans daca retelele de socializare va vor ajuta cu adevarat in legatura cu traficul de pe site. Ceea ce ar trebui sa va sugeram este sa incercati totul pentru a putea vedea care din ele functioneaza cel mai bine pentru voi.

Spre deosebire de Twitter care e foarte simplu, Facebook ofera mai multe posibilitati. Este probabil sa aveti nevoie de mai mult timp pentru a configura si pentru a putea explora toate posibilitatile insa puteti sa profitati de ele mai bine decat in Twitter si sa obtineti un trafic consistent. Sunt cateva sfaturi si despre modul in care se poate obtine traficul cu ajutorul retelei de socializare Facebook.

Profilul vostru este o arma principala. Ca si pentru Twitter dar si pentru celelalte retele sociale in cazul in care profilul vostru nu este interesant urmeaza sa deveniti populari cu mare greutate.

Pentru a putea fi populari va trebui sa puneti la dispozitie mai multe date despre voi insa profilul trebuie sa fie si el public. In modul acesta toate persoanele chiar si cele care nu va cunosc paginile sau pe voi, pot sa gaseasc profilul vostru si daca li se pare ca acesta e util si interesant atunci se vor abona la voi. Includeti si informatii despre site pe wallul de pe Facebook sau in galerii.

Aveti posibilitatea de a pune cat mai multe informatii si de aceea va recomandam sa completati toate campurile.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.