Cum sa recunosti ponturi pariuri de incredere

Tot mai multi romani pasionati de pariurile sportive se indreapta catre mediul online, avantajele fiind de necontestat. Este vorba, inainte de orice, despre usurinta cu care pot fi plasate pariurile, dupa ce ti-ai descarcat aplicatia dedicata si te-ai conectat la internet.

Apare insa in mintea oricarui jucator o intrebare – cum pot alege ponturi pariuri de incredere? Mai mult ca sigur ai vazut cat de ofertant este domeniul din acest punct de vedere.

Exista sute de site-uri dedicate pariurilor sportive, iar numarul de ponturi oferite este extrem de mare. Prin urmare, ce masuri iti poti lua pentru a fi sigur ca ponturile dupa care te inspiri sunt de incredere?

Iata cateva dintre sugestiile oferite de specialistii din spatele site-ului Cota2.ro, o platforma care gazduieste o comunitate solida de tipsteri.

Verifica bilantul tipsterului

Unele platforme iti ofera aceasta posibilitate. Un exemplu in acest sens este Cota2, locul unde poti vedea intregul istoric al tipsterului care te intereseaza.

Tot aici poti analiza diverse clasamente cu tipsterii intr-adevar cu experienta atunci cand vine vorba de pariuri. In special pentru un incepator, aceste informatii pot fi un adevarat ajutor.

Ponturile de luat in seama vin de regula insotite de argumentari logice

Atunci cand te bazezi pe o anumita recomandare doar pentru ca ai vazut pontul pe un forum sau o retea de socializare, practic iti ratezi sansele de castig. Asa zisii tipsteri care divulga astfel de ponturi sunt in general amatori care preiau la intamplare statistici gasite pe diverse alte pagini.

Interpretarea pontului si completarea lor cu informatii suplimentare il vor face pe parior sa se decida daca tine sau nu cont de el. Asadar, ai in vedere doar acele ponturi pariuri care sunt solid sustinute.

Date despre echipe

Importanta acestor informatii este evidenta pentru oricine. Astfel, afla daca exista anumiti jucatori care vor sta pe tusa la meciul urmator – este posibil ca tocmai acest lucru sa influenteze scorul final al meciului.

In plus, poate fi vorba despre jucatori accidentati, suspendati sau care se confrunta cu diverse probleme medicale, care nu le-au permis sa se antreneze corespunzator. Toti acesti factori pot afecta performantele echipei.

Atmosfera din cadrul echipei nu trebuie nici ea omisa. Cand tensiunea planeaza asupra jucatorilor din echipa sau cand acestia nu sunt suficient de motivati finaciar, este posibil ca jucatorii sa nu presteze cu aceeasi determinare.

Toate aceste detalii subliniaza ideea de mai sus – un tipser trebuie sa se documenteze riguros inainte de a oferi ponturi si sa ofere argumentari cat mai complete legate de acestea.

Nu in ultimul rand, atunci cand vine vorba de un meci, trebuie sa se tina cont si de conditiile meteorologice.

In fond, chiar si pentru un incepator, ponturile de incredere sunt de fapt cele care vin insotite de cat mai multe informatii.

Cu ajutorul lor iti poti forma propria opinie cu privire la eventualul rezultat al diverselor evenimente sportive. Cei care doresc sa afle asemenea pronosticuri sustinute prin argumente pot consulta platforma mai sus amintita – Cota2.ro.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.