De ce sa fiu activ? De ce sa ma implic in cat mai multe activitati? Locuri de munca pentru studenti.

Dragii mei cititori, cu totii cunoastem importanta unui C.V. dezvoltat, cu toti stim ca trebuie sa avem asa numita “experienta“, dar nimeni nu ne explica de ce. O sa incerc sa dau un raspuns cat mai competent, dar mai intai trebuie sa iti pui cateva intrebari: “De ce sa fiu activ?“, “De ce sa ma implic in cat mai multe activitati?”

Stimabililor, in viata nu cartea e totul, desi diplomele sunt esentiale in ziua de astazi pentru a avea o remuneratie decenta. Trebuie sa fim si destepti si inteligenti! Multi sunt demoralizati astazi cand, inainte de a da la o facultate, aud din toate partile: ” nu da acolo, sunt 1000 de (avocati, medici, economisti etc. etc.) pe metrul patrat.”.

Acei oameni gresesc: tocmai acesta e motivul pentru care ar trebui sa luptam sa devenim cei mai buni, cei mai experimentati, CEI MAI CEI, astfel incat, din toti aia 1000 pe metru patrat, fara un C.V. puternic, fara experienta, fara o activitate de voluntariat, sa devenim PRIMII, acei oameni al caror brand apare peste numele altor 1000 de persoane!

Angajatorul are nevoie de oameni descurcareti, care cunosc si teoria, dar pe care se bazeaza ca la un moment dat vor lua decizii importante in folosul firmei si in primul rand exceleaza in experienta de viata, de lucru! TEORIA NU TE INVATA SA IEI DECIZII

Crede-ma, fara a cunoaste “bucataria” unei meserii, niciodata nu vei excela iar fara a cunoaste ce e munca (repet, munca de convingere si cea intelectuala sunt tot munca) nu vei putea aprecia niciodata daca muncesti destul sau nu!

Stimabililor, e timpul sa ne remarcam!
Nu e o rusine sa lucrezi! Banii nu vor veni de la parinti intotdeauna, trebuie sa ne descurcam cumva si singuri!
Acum, cu metodele puse la dispozitie in online, e mult mai usor sa ne gasim o slujba!

De exemplu, creeaza-ti un cont, completeaza un CV pe BestJobs, de pe link-ul de mai jos:

BestJobs ofera mii de oferte de locuri de munca in toata tara, sunt sigur ca ai sa gasesti ceva potrivit pentru tine!
Priveste cu scepticism si ai numai de pierdut! Gandeste-te, aplicand, pierzi maxim 10 minute, iar apoi gasesti mii de oferte, in care daca ai C.V. ul corespunzator, vei fi ales! Aici gasiti si oferte de voluntariat si nu numai!

Va urez succes in a va crea atat experienta de viata cat si de munca!

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.