Dronele pentru copii

Copii adora sa se joace cu cele mai noi gadgeturi de pe piata. Cand eram eu mic, adica acum vreo 30 de ani, abia se inventasera jucariile cu telecomanda..masinutele, elicopterele si barcile cu telecomanda. In acea perioada orice copil isi dorea o masinuta cu telecomandalucru care de altfel se intampla si acum. Insa a fost frumos sa prind momentul acela al aparitiei unei jucarii noi.

Acum, copii nostri au prins si ei momentul “lansarii” unei jucarii noi, si anume: dronele cu telecomanda.

Ce sunt dronele?

Dronele sunt niste aparate zburatoare ce sunt controlate prin unde radio..cu telecomanda. Dronele se aseamana cu elicopterele cu telecomanda, doar ca au alta forma si o stabilitate mult mai buna in aer. Majoritatea acestor drone au 4 elice independente. Dronele cu telecomanda mai sunt numite si Quadcoptere.

De obicei, dronele sunt putin mai mari decat elicopterele cu telecomanda, insa sunt si mai puternice si mai stabile. Daca un elicopter este dotat cu un singur rotor, ei bine, o drona dispune de 4 rotoare puternice. Dronele cu telecomanda pentru copii au aparut in urma cu doar cativa ani, iar multi dintre parinti sau copii inca nici nu stiu de aceste jucarii interesante. Mai ales ca nu se gasesc drone de vanzare chiar in orice magazin de jucarii.

Fiind niste gadgeturi foarte interesante, foarte multi adulti le cumpara pentru propriul divertisment, si nu pentru copii.

Trebuie sa stiti ca exista mai multe tipuri de drone, folosite in scopuri foarte variate. Insa dronele despre care vorbim noi in acest articol sunt dronele cu telecomanda destinate divertismentului.

Aceste drone de vanzare pornesc de la pretul de 200 Ron, iar pretul unui astfel de gadget creste cu cat este mai performant si mai puternic. Pretul unei drone se stabileste in functie de materialele din care este facuta, de raza de actiune a telecomenzii si de puterea pe care o are.

Puterea rotoarelor este foarte importanta, deoarece multi cumpara drone cu telecomanda pentru a monta si camere vide pe ele, pentru filmari aeriene sau pur si simplu pentru a spiona. Tocmai de aceea, cu cat motoarele sunt mai puternice, cu atat poti intretine mai multe activitati cu respectiva drona, iar pretul creste.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.