Husa – benefica pentru orice tip de telefon

Husele sunt unele dintre cele mai importante accesorii ale telefonului mobil. Ele ii asigura acestuia protectie si chiar un mod mai bun de pastrare si functionare.

In zilele noastre au aparut huse pentru telefoane, care mai de care mai performante. Acestea sunt create intr-o gama destul de diversa, specific fiecarui tip de telefon, fie el smartphone sau telefon mai vechi.

Pentru iPhone sunt recomandate husele realizate din policarbonat, care, de obicei, acopera toata suprafata acestui tip de telefon si sunt dotate si cu o folie de protectie a ecranului acestuia.

Trebuie insa mare atentie la folosirea acestui tip de husa, deoarece, dupa cum stim, policarbonatul este un material asemanator plasticului care poate zgaria suprafata telefonului mobil. Si husa este conceputa pentru a proteja un telefon, nu pentru a-l deteriora, deci mare atentie.

Un altfel de husa foarte apreciata pentru smartphone-urile din ziua de azi este husa Ringke Fusion. Aceasta, initial, a fost special creata pentru smartphone-urile Nexus, insa poate fi folosita si pentru a proteja alte tipuri de smartphone-uri.

Aceasta este realizata tot din policarbonat, insa dintr-unul foarte gros, foarte dur si perfect transparent, lucruri care nu pot decat sa asigure telefonului mobil o protectie foarte buna. Partea laterala a acestor tipuri de huse pentru telefoane este realizata dintr-un plastic semidur, iar in zona ecranului este lucios si foarte fin la atingere.

Trebuie insa mare atentie la achizitionarea unei astfel de huse, deoarece, ca orice alt obiect destul de cautat pentru a fi cumparat, ea a fost piratata.

Alt model de husa lenovo pentru telefoane destul de folosita la smartphone-urile lenovo din zilelor noastre este husa flip. Primul avantaj pe care il ofera aceasta husa este acela ca poate fi usor de montat, deci montarea poate fi facuta de catre oricine, pentru asta nefiind nevoie sa se apeleze la un service autorizat.

Acest model de husa pentru telefoane mai prezinta inca un avantaj important si care o face sa fie cumparata de catre utilizatorii de smartphone, deoarece, dupa montarea ei, toate butoanele smartphone-ului raman utilizabile.

De obicei, acest tip de huse de telefon sunt realizate din piele ecologica, bineinteles asta de catre firmele care se respecta. Ca si in cazul altor tipuri de huse, primul si cel mai important rol al acestei huse este acela ca ea ajuta la pastrarea in conditii optime a oricarui tip de smartphone.

Statisticile arata ca este chiar cea mai utilizata husa in randul posesorilor de smartphone-uri si datorita elegantei pe care ea o confera acestora.

In concluzie, ar trebui stiut ca husa ar trebui sa fie un accesoriu nelipsit oricarui tip de telefon mobil, daca se doreste ca acesta sa aiba o durata mai lunga de viata, o functionare mai buna si chiar pentru a-l pastra impecabil pentru mult timp.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.