Inchiriere din aeroport sau online

Conceptul modern de inchiriere a unei masini se completeaza destul de bine cu varianta de rezervare online. Asta au inteles prestatorii de servicii de acest gen care in ultimul timp se pare ca au inceput sa isi extinda interesul spre metode tot mai convenabile. Varianta rezervarii online si nu direct la agentia in cauza inseamna timp salvat, posibilitatea de a verifica mai rapid si simplu care este disponibilitatea masinilor dorite.

Online sau in aeroport

Pentru cei interesati de inchirieri auto Cluj aeroport sau care sa vizeze orice alt oras al tarii, varianta de a prelua masina direct dupa aterizare aduce cu sine avantaje multiple. Din fericire insa, exista agentii care au sediul in aeroport. Asta inseamna sa gasiti in acelasi loc si sursa de inchiriat si toata flota disponibila.

Cu toate ca locatia este la indemana, este totusi de dorit ca online-ul sa fie primul popas la o agentie de rent a car. Iata de ce:

  • Ajunsi la sediu nu va garanteaza nimeni ca masina dorita va fi disponibila sau ca veti gasi pretul dorit. Pentru ca se practica tot mai adesea inchirierea prin intermediul rezervarilor online, sunt sanse mai mari ca optand pentru aceasta varianta sa fie mai convenabil a gasi din timp util masina preferata. Inchirierea in sistem online sau in orice caz prin rezervare are intotodeauna prioritate fata de cele solicitate la fata locului.
  • Online este mai usor sa comparati preturile. La fel de bine este mai usor sa intelegeti termenii de colaborare, cu timp pe indelete sa analizati toate ofertele. De obicei, ajunsi la fata locului sunteti limitati de optiuni si cum oboseala in sine este si ea un factor important, va dura ceva pana cand terminati si formalitatile, ceea ce prelungeste oboseala.
  • Varianta online inseamna a prestabili dorintele, iar atunci cand ajungeti deja in aeroport sau intr-o alta locatie anume masina sa fie pregatita, contractul de asemenea. Astfel, simplificati procedura cu cativa pasi.

Alegeti o agentie de prestigiu

Graba strica treaba spune o vorba din popor. Asadar nu va grabiti sa alegeti orice si mai ales ce este mai ieftin. Este de preferat sa analizati ofertele si sa cautati poate si ceva pareri ale clientilor. Airport Car spre exemplu se bucura de popularitate, oferind o colaborare serioasa. Ofertele sunt prezentate cu transparenta, ceea ce face ca solicitantul sa inteleaga pe deplin ce are de platit si ce include oferta.

Din nou, online-ul va fi de ajutor, intrucat este mai usor si mai accesibil ca cei interesati de serviciile de tip rent a car sa isi gaseasca agentia dorita.

Mai mult decat agentia in sine, conteaza si flota de masini pusa la dispozitie. Fiecare amanunt conteaza. Fiti pregatiti si de schimbari de plan. Daca ati solicitat o anumita masina, din timp, dar la data respective masina a fost returnata cu intarziere de clientul de dinainte, este posibil ca agentia sa decida inlocuirea. In orice caz, fara masina nu ramaneti. De obicei, la astfel de cazuri se ofera si servicii extra, ca modalitate de a compensa situatia.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.