Marile avantaje ale portilor automate

Cand vine vorba de instalarea portilor automate pe o proprietate, trebuie sa se tina seama de o serie de factori pentru a gasi cea mai buna solutie. Pe langa imbunatatirea esteticii zonelor exterioare ale casei, portile automatizate ofera si o mai buna securitate decat cele operate manual, asa ca este firesc ca proprietarii de case sa isi indrepte atentia spre automatizari pentru porti.

Aceste considerente sunt ceea ce va influenta tipul de porti automate pe care alegeti sa le instalati, dar la fel si aspectul peisajului si alti factori care va ofera optiunea de a folosi fie portiunile glisante sau leaganate.

In aceasta postare vom arunca o privire asupra avantajelor instalarii portilor glisante automate si de ce acestea pot fi cea mai buna optiune atunci cand vine vorba de securizarea proprietatii. Exista cazuri in care alegerea portilor glisante sau a balansoarelor sunt ambele optiuni viabile, iar mai jos este o privire de ce este mai bine sa mergi pentru prima.

O amprenta mai mica

Portile automate ofera proprietarilor proprietatilor o mai buna securitate fata de cele manuale din mai multe motive; nu este nevoie sa iesiti dintr-un vehicul la intrarea intr-o proprietate, de exemplu, iar un sistem automat de poarta mentine poarta inchisa in siguranta.

Cand se ia in considerare alegerea tipului de poarta automatizata care trebuie instalat, unul dintre avantajele celor glisante este faptul ca au o amprenta mai mica si necesita mai putin spatiu pentru a opera.

Deoarece portile batante trebuie sa se deschida spre exterior, imediata apropiere a portii trebuie sa fie tinuta in permanenta libera pentru ca bariera sa se deschida asa cum trebuie. Problema cu aceasta este faptul ca pot exista restrictii, cum ar fi aspectul peisajului in jurul zonei portii dvs. sau cat de aproape de intrarea dvs. este de strada.

Modul in care se deschid portile batante automatizate inseamna ca nu pot fi instalate si intr-o zona inclinata, in timp ce portile glisante ofera mai multa flexibilitate si vor ocupa mai putin spatiu in sau in afara proprietatii.

Eficienta si siguranta mai bune

Un alt avantaj pe care portile glisante automate au peste cele batante este ca sunt mai eficiente si mai sigure de utilizat. Majoritatea portilor batante vor folosi invariabil mai multa putere in comparatie cu miscarea simpla de alunecare ceruta de portule glisante si, desi portile glisante necesita mentinerea curata a pistelor lor, mecanismul este de obicei instalat langa limita unei proprietati unde exista un contact minim.

In ceea ce priveste siguranta, aceasta este pur si simplu o considerare a modului in care o poarta batanta de deschidere poate fi calculata de noi vizitatori, care poate ajunge cu masini avariate sau vatamare daca oamenii sau vehiculele stau prea aproape in timp ce se deschide. Pe de alta parte, miscarea portilor glisante automate face usor sa-i vezi progresul si gabaritul.

Concluzie

In timp ce unii proprietari pot alege sa instaleze porti batante automate in loc de culisante, exista momente in care alegerea nu este posibila. Dupa cum am mentionat mai sus, in acest caz, avantajele portilor glisante automatizate fac din ele alegerea evidenta pentru imbunatatirea securitatii si aspectului proprietatii dumneavoastra.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.