Oja semipermanenta, inca preferata de publicul feminin

In anii trecuti, oja semiperamenta nu reprezenta un interes neaparat in randul femeilor. Insa iata ca evolutia stilurilor de manichiura a adus in prim plan acest produs. La ora actuala reprezinta o alternativa pentru manichiura cu gel si cea cu oja clasica. Este o combinatie intre lacul obisnuit si gelul clasic pentru unghii false.

Se poate spune despre oja semipermanenta ca are o stralucire interesanta, ce se completeaza cu o textura ce rezista foarte bine. Partea si mai buna este ca nu vine la pachet cu un compromis, nu afecteaza unghiile, precum se intampla poate in alte cazuri cu anumite produse de unghii.

Alese din clasa celor de calitate, acestea contin chiar si vitamine sau combinatii nutritive pentru unghii.

O astfel de preferinta este completata poate si de faptul ca implicatiile financiare nu sunt majore. Pentru a alege o manichiura cu oja semipermanenta nu este o cheltuiala nici prea mare, nici inutila, mai ales dat fiind rezultatul durabil. Un astfel de aspect este luat in vedere de toate femeile il au in vedere atunci cand miza este ingrijirea personala si frumusetea.

Oja semipermanenta, potrivita oricui

Acest tip de produs poate fi folosit pe orice tip de unghie, de forme si marimi variate. Ofera un aspect natural, mai cu seama pentru ca la aplicare nu se impune ingrosarea unghiilor cu gel.

Aplicarea in sine nu este nici grea, nici de lunga durata. Asadar, doritoarele nu pierd prea mult timp la manichiura, in asteptarea ca ceea ce au ales sa fie aplicat pe unghii.

Daca ne gandim si la efectele de dincolo de partea aspectuala – hraneste unghia si o protejeaza – atunci oja semipermanenta este clar o alegere recomandata. De asemenea, la aplicarea de oja semipermanenta se opteaza si pentru o baza, care de regula contine vitamina A, iata deci o completare pentru protectia unghiei.

Ojele de la Nolia Shop

Nolia Shop este deja un nume binecunoscut; vine cu avantajul de a oferi nu doar optiuni in ceea ce priveste gama de oje semipermenente, ci si cu explicatii si indicatii despre aplicare si cum trebuie folosit un astfel de produs. Cele interesate afla asadar care est gradul de opacitate si vascozitate al fiecarui tip de oja, cum se foloseste, cu ce este compatibila.

Cei de la Nolia Shop au testat personal aceste tipuri de produse, asadar sunt recomandate avand la baza o experienta, o cunoastere detaliata despre cum se comporta un produs. Acest lucru nu face altceva decat sa sporeasca increderea publicului in a achizitiona ce este potrivit preferintelor proprii.

Indepartarea ojei de acest gen se realizeaza cu produs special, de catre mana profesionista. Este adevarat ca procedeul nu poate fi efectuat de oricine, acasa, cum se intampla in cazul ojelor clasice.

Insa cand vorbim de produs profesional este de asteptat sa fie astfel. Trebuie spus ca indepartarea ojei de pe unghie nu afecteaza unghia naturala, ca drept urmare aceasta nu se exfoliaza sau nu se subtiaza. Se poate aplica imediat dupa o alta nuanta dorita.

Un astfel de produs inovator este acum etalon al manichiurii clasice.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.