Parfumul Perfect

Dragii mei, nu mai am timp de scris zilele astea. Sunt partialele, am tot felul de activitati. Am inceput sa lucrez la urmatorul meu site: www.parfumulperfect.com. Cu ocazia aceasta, vreau sa va anunt ca acum, in Iasi si Husi puteti comanda, in sistem MLM, parfumuri de lux originale cu certificat, la pretul cel mai bun de pe piata.

Preturile sunt mai mici decat in mall-uri, intrucat sunt luate direct de la distribuitor, inlaturand astfel pretul pus de intermediar.
Gasiti Givenchy, Gucci, Carolina Herrera, Armani, D&G, Versace, foarte multe firme.

Pana e gata site-ul puteti comanda direct prin mine, numarul meu de telefon fiind: 0764118301!

Voi face comanda odata la aproximativ zece zile, daca doriti! Vom completa un inscris sub semnatura privata intrucat banii vor trebui dati inainte sa ajunga comanda! Acest document va avea rolul de a va proteja de o eventuala frauda!

Parfumurile sunt originale, putand fi returnate in 15 zile in cazul in care descoperiti ceva gresit la tot ce tine de marca!

Nu strica sa aruncati o privire pe catalog. Il gasiti dand click pe acest link PRETURILE INCLUD T.V.A-ul!

Nu in ultimul rand, peste aproximativ 2 saptamani, ne vedem pe www.parfumulperfect.com unde veti afla mai multe despre parfumuri in general, va voi explica ce parfum vi se potriveste perfect plus multe altele!

O zi buna!

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.