Punctul Zero

Salut. Numele meu e Postelnicu Dan, nu ca nu ți-ai fi dat seama din header însă vreau sa fac introducerile cum se cuvine. Veritabil husean, acum student la Iași la Drept si Stiinte Politice. Sunt voluntar in cadrul ELSA ( European Law Students’ Association), fost Vice-Presedinte Marketing&IT ( 2009-2010). Despre voluntariat voi vorbi in alte categorii, stay tuned. Din punct de vedere al facultatii si notelor, nu am cu ce sa ma laud, dar, desi consider ca partea practica e mama invataturii, sunt constient ca trebuie sa jonglezi bine si teoria( In cazul meu, anul universitar trecut a fost un mare Fail)

Acest post e punctul de start, punctul zero al acestui blog, de care am foarte mare nevoie atat prin faptul ca imi place sa scriu/ vorbesc/ impartasesc cat si ca organizator al timpului. In aceasta pagina imi voi stabili obiective si de fiecare data cand ma voi abate de la indeplinirea lor, voi sti ca am o datorie, un gentleman’s agreement cu eventualii cititori si ma voi vedea obligat sa duc la indeplinire. Chiar tu ma poti ajuta cu orice obiectiv in parte, imi place sa primesc si sa dau ajutor si desi sunt constient ca nimeni nu invata din greselile altuia, ci doar din ale sale, eu voi incerca, pe cat posibil, macar sa va previn (oh my).

Structura blogului e simpla: in fiecare categorie, gasiti Post-uri related titlului, nu e bai. In cazul in care doriti sa ma urmariti, aveti butoanele RSS si Facebook in partea dreapta.In categoriile de mai sus voi posta articole pe respectivele teme, la Student voi promova actiuni studentesti, party-uri, video-uri cu studenti etc.  La diverse, va fi amuzant. Sunt sigur ca nu iti dai seama ce se intampla la Contact.

In cele ce urmeaza imi voi stabili obiectivele majore, iar la finele anului universitar, pe cele indeplinite o sa le tai. Hai cititorule, ca presimt ca o sa fie un trip frumos 😀 :

Sa am note de buget la ambele facultati;
Sa imi dedic macar 7 ore pe saptamana a.k.a 1 ora pe zi studiatului;
Sa reusesc sa scriu macar o medie de 12,9 articole pe saptamana;
Sa particip si sa  promovez cat mai multe actiuni;
Sa reusesc sa fac un cititor de pe blog sa se intoarca macar a-2-a oara
Sa reusesc sa fac bani din acest blog si din viitoarele proiecte ( doar cu ajutorul vostru 😀 );
Sa invat o data pentru totdeauna sa scriu rapid cu diacritice;

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.