Saline artificiale in Romania

Vizitarea unei saline, fie ca este naturala sau artificiala este recomandata atat persoanlelor ce vor sa isi dezvolte sistemul imunitar cat si celor ce vor sa trateze boli pulmonare. Metoda de tratament este numita salinotarapie si presupune inhalarea aerosolilor salini. Acestia pot avea efecte si asupra pielii, fiind absorbiti in mod direct. Multi medici recomanda aceasta metoda de tratament.

Bolile precum sinuzitele, amigdalitele, faringitele, laringitele, afectiuni cronice pulmonare, infectiile pulmonare pot fi tratate si vindecate prin intermediul salinoterapiei. Este dificil de ajuns la saline naturale, deoarece acestea sunt destul de putine in tara. Pentru a veni in ajutorul persoanlelor din orice colt de tara, au inceput sa apara tot mai multe saline artificiale.

Salina artificiala Bacau

Pentru amenajarea salinei artificiale din Bacau s-a folosit sare adusa de la salina naturala Targu Ocna. Bulgariii de sare au fost prinsi pe pereti cu dibluri de lemn pentru a permite sarii sa intre in contact cat mai bine cu aerul. Sarea maruntita de pe podea este adusa tot de laa mina Trotus. . Salina artificiala prodece efecte deoarece concentratia sarii si temperatura din incapere sunt atent monitorizate si pastrate in limite corespunzatoare.

O sedinta de salinoterapie costa 15 lei si persoana poate sta cat doreste. Salina artificiala Floarea de Colt ofera persoanelor interesate diferite tipuri de abonamente, in functie de nevoile fiecaruia. Pentru majoritatea afectiunilor se recomanda un numar de 12-18 sedinte pentru solutionarea problemei.

Adresa: Strada Soimului 2A, Bacau

Saline artificiale Brasov

Salina arfificiala a fost amenajata in 2009. In incinta acesteia se comercializeaza elemente decorative din sare sau chiar jocuri puzzle. O sedinta dureaza 45 de minute. Pretul unei sedinte este de 14 lei. Copiii si strudentii beneficiaza de o reducere, astfel incat pretul ajunge la 10 lei.

Adresa: Str. Ion Paun Pincio nr. 10, Brasov

Salina artificiala Bucuresti

Salina artificiala din Bucuresti laudata de toata lumea se numeste Salina by ABC si a fost infiinta in 2016. Sedintele ce dureaza o ora se desfasoara intr-o incapere destul de mare si este realizata in special pentru copii. In Bucuresti exista mai multe saline artificiale, insa am ales SalinabyABC fiindca am fost de curand acolo si experienta a fost mult peste asteptari.

Adresa: Str. Delea Noua, nr 15, sector 3, Bucuresti.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.