Servicii de inchirieri imprimante – la indemana sau nu?

Fiecare firma, fie ca este la inceput sau are deja experienta pe piata, isi doreste ca bugetul sa poata fi restrans in anumite parti. Acest lucru este posibil in diferite arii, iar profitul ramane la fel, uneori chiar mai mare. Cazul in care profitul ramane la fel si bugetul poate fi restrans cel al serviciilor de inchirieri imprimante.

Imprimantele joaca un rol vital in cele mai multe firme. Atributiile acestor echipamente sunt de a copia, printa si/sau scana. Pentru a alege cel mai bun echipament va fi necesar sa faci cateva analize asupra volumului lunar de printare si sa optezi pentru ce e cel mai bun pentru firma ta. Inchirierea imprimantelor este mai benefica decat achizitionarea lor din mai multe motive, respectiv:

  • Daca echipamentul achizitionat nu mai corespunde cu nevoile si cerintele firmei, nu-l poti schimba, ci poti doar sa achizitionezi altul. In cazul inchirierii imprimantei, echipamentul se poate schimba cu cel de care ai nevoie.
  • Consumabilele pentru imprimante deja achizitionate se cumpara separat, in timp ce la inchirierea acesteia consumabilele sunt incluse in chiria lunara.
  • Piesele de schimb din interiorul echipamentului trebuie inlocuite de catre o persoana calificata, pentru a nu defecta imprimanta. Daca alegi serivciile de inchirieri imprimante, piesele vor fi schimbate de catre specialistii nostri.
  • Instalarea imprimantei trebuie de asemenea efectuata de catre o persoana cu experienta in domeniu, in caz contrar echipamentul poate sa nu functioneze corect sau chiar sa se defecteze complet. Noi ne ocupam de livrarea si instalarea imprimantei la sediul firmei sau societatii tale.
  • Cei care vor folosi imprimanta trebuie sa o faca intr-un mod corect, deoarece in acest fel nu va exista riscul de defectare. Pentru ca angajatii sa stie cum sa o utilizeze, cineva trebuie sa ii instruiasca, iar acea persoana va trebui la randul ei platita. Inchirierea imprimantei include si aceasta etapa, unde instruirea personalului este facuta de catre specialisti.
  • Mentenanta presupune angajarea unei persoana care sa se ocupe constant de posibilele probleme si solutionarea acestora la nivel de software si hardware. Noi iti asiguram mentenanta de care echipamentul are nevoie, totul fiind inclus in pretul chiriei lunare.

Dispozitivele precum imprimantele sunt o necesitate la orice firma, indiferent de domeniul de activitate. Diferentele dintre imprimantele pe care le folosesc angajatii tuturor firmelor sunt in functie de aria unde activeaza. Daca afacerea ta este una in care actele si documentele sunt necesare dar nu se printeaza intr-un volum mare, este evident ca echipamentul va fi unul mai mic cu un volum minim de printare.

Lucrurile se schimba in cazul unei firme care lucreaza intr-un domeniu diferit. Pentru fiecare dintre domeniile de activitate, nevoile sunt bineinteles distincte, iar in ajutorul lor ne deplasam cu echipamente potrivite pentru orice tip de afacere.

Echipa tehnica dispune de suficiente resurse pentru a instala, livra si instrui personalul in vederea folosirii corecte a imprimantei. Consumabilele sunt la dispozitia firmei si pretul chiriei lunare se face in functie de media volumului lunar de printare.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.