Sfaturi pentru Black Friday

Black Friday se apropie, fiind un prilej pentru cei ce ezita intre a-si repara vechiul telefon si a-si cumpara unul nou. In functie de ce asteptari aveti, puteti prinde cu siguranta oferte exceptionale (desi nu la pretul modic al unei reparatii precum o schimbare ecran iphone 7) tinand cont de sfaturile de mai jos:

Daca sunteti amator de cumparaturi atat online cat si in magazinele fizice, cea mai importanta zi din anul acesta va fi pentru dumneavoastra 23 noiembrie, adica Black Friday cand magazinele ar trebui sa aiba cele mai mari reduceri de preturi din an la produsele din oferta.

Exista site-uri cu liste de magazine participante ce pot fi consultate in cazul in care va intereseaza un magazin anume, precum si reducerile pe care le-au anuntat deja.

Desi majoritatea magazinelor participa la eveniment, nu toate o fac in aceeasi zi, unele avand chiar o saptamana sau o luna intreaga de reduceri astfel ca este bine sa consultati direct site-ul magazinului care va intereseaza pentru a avea informatiile precise.

Black Friday necesita planificare si din partea clientilor, nu numai a magazinelor, pentru ca cei dintai sa se asigure ca fac achizitii la preturi cu adevarat avantajoase si de care au nevoie in viata de zi cu zi, nu shopping din implus.

In plus, ofertele cu adevarat bune sunt limitate in ceea ce priveste numarul de bucati din articolul in chestiune, astfel ca este posibil ca stocul sa se epuizeze inainte sa apucati sa plasati o comanda.

In primul rand trebuie sa va stabiliti bugetul, pentru a evita cumparaturile din impuls, mai ales ca nu toate produsele se pot returna ulterior in cazul in care va razganditi.

In al doilea rand poti alcatui o lista de produse de care ai nevoie, puse in ordinea importantei, astfel incat sa nu prioritizezi produsele de care ai mai putina nevoie in detrimentul celor cu adevarat importante.

De asemenea, este important sa urmaresti pretul macar cu o luna inainte pentru a-ti da seama daca oferta de Black Friday este una cu adevarat avantajoasa.

Nu vei putea consulta toate magazinele importante in timp util in ziua respectiva, astfel ca si magazinele trebuiesc prioritizate, iar contul pe fiecare dintre ele creat din timp.

Majoritatea conturilor online permit pre-completarea datelor de livrare si facturare, astfel ca ele se vor afisa in momentul plasarii comenzii, scutind astfel inca cateva minute pretioase.

Tot pentru a castiga timp exista si whislist-urile, unde se pot adauga produsele vizate din timp. Aceasta functie ajuta si in monitorizarea pretului de-a lungul lunii noiembrie, recomandata mai sus.

Daca cumva de-a lungul lunii produsul este redus considerabil si nu ai motive sa crezi ca vei prinde o oferta mai buna in marea zi a reducerilor poti chiar face achizitia din timp, avand astfel un articol in minus de urmarit atunci.

Te poti informa in prealabil si cu privire la suma minima de plata pentru a beneficia de transport gratuit pentru fiecare magazin online in parte, precum si la cate zile dureaza livrarea.

Cu toate acestea, este posibil ca termenele standard de livrare afisate pe site sa fie depasite in perioada reducerilor din cauza numarului mare de comenzi.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.