Telefonul mai ieftin este sau nu performant?

In zilele de astazi un telefon nu mai este o fita sau un lux, ci este o necesitate. Chiar daca nu toate persoanele au ultimul model de telefon, de ultima generatie si cu tehnologia cea mai avansata, exista si telefoane care sunt mai ieftine, care poate nu sunt ultimul model lansat de compania, dar care functioneaza foarte bine. Ceea ce inseamna ca daca nu vrei sa cheltuiesti o suma foarte mare de bani pentru un Iphone 11 Pro Max sau pentru un Samsung Galaxy S20 Ultra, exista si alte modele mai ieftine, care totusi te vor ajuta sa iti indeplinesti toate activitatile si sarcinile de zi cu zi. 

Daca ai nevoie de un telefon pentru a efectua cateva lucruri de baza, fara a-l solicita prea mult, nu ai niciun motiv pentru a te arunca sa cheltuiesti o suma enorma de bani pentru ultimul model de telefon. De aceea poti sa te orientezi catre modele mai ieftine, fie de la Samsung, fie de la Huawei. Apple in general, chiar si modele mai vechi precum Iphone 6 sau Iphone 7 au un pret destul de mare, deci nu ar fi cea mai buna varianta. Dar daca alegi sa iti cumperi, de exemplu, un Samsung Galaxy A5 2016 (daca il cumperi sa iti cumperi si o folie pentru a nu fi nevoie sa inlocuiesti geamul la Samsung Galaxy A5 2016), nu inseamna ca nu este un telefon bun sau ca nu este deloc performanta. Nu este adevarat. Ca orice alt telefon scump si pe acesta poti sa iti descarci aplicatiile de care ai nevoie, sa efectuezi fotografii (nu vor avea aceeasi calitate ca cele realizate de S20, dar sunt decente), sa suni pe cine, sa te joci, sa trimiti mesaje si multe alte activitati. 

Telefoanele de ultima generatie sunt MAI performante decat cele mai ieftine. Dar si cele mai ieftine sunt performante, de aceea se numesc smartphone. Modelele mai ieftine nu vor realiza asa poze calitative sau nu vor avea memorie asa de mare de 128 GB sau 256 GB, dar asta nu inseamna ca nu sunt performante sau ca nu sunt bune. Telefoanele mai scumpe si mai performante au si alte functii in plus, pe care cele vechi nu le au, cum ar fi Modul Nocturn care s-a introdus la Iphone 11, Samsung Galaxy S20, Huawei P40 si alte modele lansate recent, nu au FaceID, ci deblocare prin amprenta, model sau cod PIN, nu au o camera selfie si de spate atat de buna si de mare. 

Acestea fiind spuse, daca un telefon este mai ieftin nu inseamna ca nu este deloc performanta si el te va ajuta doar la apeluri si mesaje. Si cu ajutorul lui poti efectua fotografii decente, poti instala aplicatii, te poti juca si multe alte activitati care se pot realiza pe telefoanele mai scumpe, doar ca vei plati mult mai putin. 

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.