Tipuri de stickere auto

Stickerele auto sunt o modalitate inedita de a personaliza aspectul masinii. Fie ca este vorba de intreaga suprafata a masinii sau doar imprimarea anumitor simboluri, stickerele auto reprezinta solutia daca doriti sa faceti o schimbare in ceea ce priveste masina dumneavoastra.

Stickere auto pentru toata suprafata masinii

Procesul de acoperire al masinii in intregime cu autocolant se numeste colantare auto. Acest tip de sticker este de fapt o folie autocolanta. Se poate atasa pe toata masina si astfel poate fi schimbata culoarea, aspectul masinii. De multe ori este aleasa aceasta modalitate deoarece este mai putin costisitoare decat vopsitul clasic.

Un alt avantaj este faptul ca poate fi schimbat ori de cate ori doriti. Nu trebuie decat sa masurati suprafata in care doriti sa lipiti stickerul. Il puteti atasa atat singur, dar mai indicat ar fi sa alegeti un centru specializat. Pentru mai multe informatii despre serviciile de colantari auto dati click aici.

Stickere auto cu simboluri

In cazul in care doriti sa acoperiti doar o parte din masina, puteti alege un anumit tip de sticker. Aceasta varianta poate fi utilizata daca vreti sa ascundeti o imperfectiune sau pur si simplu doriti sa aveti o masina originala. Exista cateva categorii principale de stickere cu modele foarte variante:

– Tribal

Acest tip de sticker poate fi atasat pe capota, in partea laterala a masinii, portbagaj, luneta sau parbriz. Modelul tribal infatiseaza tot felul de simboluri, sau modele abstracte. In general sau formate din linii curbe, de culoare neagra. Pretul variaza in jurul sumei de 40 le lei dar poate ajunge si la 70 de lei in funtie de dimensiunea si complexitatea modelului

– – Tuning/Racing

Modele de acest fel sunt folosite de cele mai multe ori pentru masinile de curse. Pretul unui astfel de sticke poate incepe de 10 lei. In cazul in care atasati un sticker auto pe parbriz va va proteja de razele puternice ale soarelui.

– Logo

Stickerele de acest tip reprezinta de fapt emblema unei anumite firmel. De oarece dimensiunile nu sunt foarte mari pot fi lipite cu usurinta. Pretul variaza in jurul sumei de 10 lei, dar un model mai deosebit poate ajunge si la 55 de lei.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.