Trucuri care sa te ajute in conversatiile de la videochat

Daca te intereseaza un job in domeniul videochatului trebuie sa stii ca nu ti se cere experienta, precum nici cunostinte avansate ale limbii engleze. Totul se rezuma la conversatii cu membri. Ar trebui sa iti placa sa asculti, sa porti conversatii, sa fii curioasa despre interesele celui din fata ta.

Studiouri de renume precum Be You Studio ofera training, astfel ca pe parcursul colaborarii, inveti nu numai despre ce presupune videochatul si cum sa ai succes, ci si limba engleza. Acest lucru este in avantajul tau si pe termen lung, indiferent ce tip de cariera iti vei dori mai tarziu.

Este bine ca atunci cand esti in cautare de angajari videochat sa fii determinata de ceea ce iti doresti sa faci. Te poti folosi de cateva trucuri care sa te ajute sa legi conversatii lungi si interesante, cu oricine, invatand mai mult si limba engleza. Iata si cateva sugestii in acest sens:

Filmele fara subtitrare

Poti imbina utilul cu placutul preferand filmele fara subtitrare sau cel mult cu subtitrare in engleza. Alege pe cele tematice, alege pe cele romantice sau orice este pe gustul tau. Asculta si invata cuvinte pe care le vei putea folosi cu succes in conversatiile cu membrii.

Cu cat intri mai mult in contact cu limba engleza, cu atat mai bine pentru tine. Vizionand filme ai sansa de a retine mai usor cuvintele, coreland totul cu intamplari, cu o scena de actiune.

Trainingul nu este o simpla formalitate

Este in avantajul tau sa inveti activ, asadar perioada de training poate fi chiar modul tau complex de a invata engleza. Noteaza fraze, intreaba, foloseste limba engleza alaturi de traineri si incearca sa vizualizezi cum va fi o discutie cu un membru, ce ai putea sa ii spui sau cum ai putea sa ii raspunzi la anumite intrebari.

Fii sociabila si la curent cu ce se intampla in jurul tau

Atunci cand membrii intra online cauta sa poarte discutii interesante. Fie ca este vorba de el sau de tine, iti va pune intrebari sau va astepta sa legi o conversatie cu el. Citeste stiri in limba engleza si fii la curent cu ce se intampla.

Nu este de ajuns sa zambesti. Un astfel de “exercitiu” te va ajuta si pe viitor. Este o maniera prin care ajungi sa te cunosti mai bine, sa iti exersezi talentul de a colabora cu diverse persoane, de caracter si cultura atat de diferite de alte tale.

Colegele, modele de succes, iti pot fi reper

Studiouri precum Be You mentioneaza de la bun inceput ca va fi vorba de o echipa numai de fete. Ai asadar de partea ta un context favorabil pentru a lua exemplu de la cele care deja au experienta in domeniu. Intreaba despre primele lor momente in postura de model, intreaba despre trucuri ce pot fi impartasite.

In videochat este vorba de sansa tinerelor de a lucra intr-un mediu ce le da posibilitatea de a castiga foarte bine in cel mai scurt timp.

Pe masura implicarii lor, vine si rezultatul. Asadar au toate motivele sa fie ambitioase, sa invete mai bine limba engleza si sa isi multiplice sansele de a castiga interes in randul membrilor. Asta inseamna automat castiguri mai mari.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.