Vrei un Mercedes-Benz in leasing? Iata cand este oportun sa faci asta

Orice companie sau orice persoana fizica are mai multe optiuni atunci cand vine vorba despre cumpararea unui autoturism.

Cumpararea unei masini este fara indoiala o achizitie importanta si multi se gandesc ca este mai practic un leasing.

Dealerii auto ofera numeroase formule si solutii de leasing adaptate clientilor lor. Probabil te gandesti cand este momentul potrivit pentru un leasing.

Evident, un leasing este potrivit atunci cand vrei sa platesti esalonat costul vehiculului si ai nevoie rapid sa iti fie disponibil.

Ce este leasingul si cum te ajuta in obtinerea autovehiculului dorit

Leasingul financiar este cea mai des aleasa optiunea de achizitie pentru vehicule. Plata autoturismului se face in timp, prin rate de leasing lunare.

Leasingul operational ofera practic posibilitatea folosirii vehiculului pe o anumita perioada contractuala. La final de contract, nu mai trebuie sa revinzi vehiculului, deja depreciat in timp. Masina este returnata dealerului dupa care te poti gandi la un alt vehicul.

Autovehiculele Mercedes-Benz se numara printre cele mai dorite masini pentru care merita sa accesezi un leasing.

La Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz, ai oportunitatea sa alegi modelul dorit de autovehicul, in orasele unde acesta are reprezentante : Sibiu, Deva, Arad, Timisoara sau Suceava.

Apeland la serviciul de leasing financiar conceput de un dealer auto cu experienta, primesti exact vehiculul dorit, in conditiile care iti convin. Acum, indiferent ca esti persoana fizica sau ai nevoie de autovehicul pentru compania ta, ai posibilitatea sa beneficiezi de un serviciu financiar avantajos.

Merita sa aplici pentru un leasing sau sa cumperi un Mercedes-Benz?

Un leasing este ideal atunci cand ai nevoie de mobilitate si nu vrei sa suporti in totalitate de la inceput costurile de achizitie.

In multe cazuri, firmele prefera sa aleaga masini in leasing si nu cumpara autovehicule pentru flota proprie.

Achizitia imediata a valorii totale a masinii alese se poate dovedi o idee mai putin inspirata. De multe ori, ratele de leasing sunt mult mai facil de suportat decat investitia intr-o masina noua.

Asadar in cazul in care ai nevoie de resurse financiare si lichiditati pentru nevoile companiei, este mult mai fiabila ideea unui leasing, pentru a achizitiona autovehiculul Mercedes dorit.

Un leasing pe termen mediu sau lung se poate dovedi o solutie mult mai profitabila.

Care sunt documentele necesare dosarului de finantare?

Dosarul de finantare pentru persoane juridice cuprinde o serie de acte de completat, copii de documente oficiale necesare aprobarii leasingului.

Este nevoie sa completezi un formular de solicitare a leasingului, acord de verificare a firmei in centrala incidentelor de plati, copii ale actelor firmei – CUI, act constitutiv, specimen de semnatura, ultimul bilant si altele.

Persoanele fizice completeaza si ele un formular de cerere a finantarii in leasing, aduc copii de acte de identitate, ale actelor de spatiu, facturi de utilitati, adeverinte salariale, copia contractului de munca, declaratie Revisal si de la angajator, etc.

Cei care detin un PFA si aplica pentru un leasing au nevoie de documente similare pentru intocmirea dosarului de finantare.

Trebuie sa completeze formularul de solicitare a finantarii, sa exprime acordul de verificare in centrala riscurilor de credite, sa ataseze copia CUI, sa aiba registrul de incasari si plati la zi, sa demonstreze activitatea PFA prin declaratii de venituri pe ultimii 2 ani , sa anexeze contractul de inchiriere pentru sediu, sa ataseze la dosar declaratia anuala de impunere cu stampila Administratiei Financiare.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.