Zona cu acnee! Cum sa scapi de ea si cum sa ai grija de ten!

In perioada adolescentei si nu numai, tinerii tind sa aiba acnee. Ea este suparatoare si oricine s-a confruntat cu aceasta problema stie ca isi doreste sa o indeparteze rapid si simplu.

Desi depinde de un echilibru hormonal si de alte sisteme interne si, desigur, de fiecare caz in parte, totusi exista remedii bune care reusesc sa indeparteze zonele cu acnee si sa ingrijeasca bine tenul. Iata cateva dintre lucrurile de care trebuie sa tii cont si cateva remedii pentru imbunatatirea tenului cu acnee:

  1. Curatarea corecta a tenului

O curatare a tenului corecta, in profunzime, facuta cu grija si cu atentie, poate sa ajute foarte bine fata. Zonele cu acnee pot sa fie curatate cu produse speciale de ingrijire a tenului cu astfel de probleme.

Daca nu sunt destinate exclusiv acestui tip de ten, atunci este bine sa fie citita lista de ingrediente sau sa fie luate produse pentru ten sensibil.

Nu este recomandata uscarea exagerata a tenului. Astfel ca este bine sa nu fie spalata fata cu sapunul pentru intreg corpul. Exista sapun special care vine in diverse forme, care sustine echilibrul Ph-ului pielii si care este realizat din ingrediente mai blande pentru ten.

  1. Solutiile antiacneice

Exista solutii antiacneice care ajuta la indepartarea de pe ten a acneii. Ele sunt dezinfectante si reparatoare si refac tenul, aducand cu sine bucuria celor ce au fata curatata si frumoasa. Acneclean Solutie Antiacneica cu Eritromicina 30 gr INFOPHARM se gaseste pe site-ul Vegis.ro si este o solutie care indeparteaza cu usurinta problemele legate de acnee.

Ea se utilizeaza pentru tenul cu probleme si ajuta intreaga zona sa isi recapete forma initiala. Se foloseste pe tenul curatat in prealabil, fiind necesare informatiile despre versiunile potrivite de curatare.

Astfel ca pe zona cu probleme se tamponeaza usor solutia. Produsul este antiacneic, antibacterian si cicatrizant, usor astringent. El va ajuta in indepartarea bacteriilor care sunt pe fata si va sustine procesul de vindecare a zonei.

  1. Hidratarea tenului

Desi nu multa lume stie, hidratarea tenului este unul dintre pasii necesari pentru mentinerea sanatatii tenului. Incercand sa usuci intens zona cu acnee, se poate intampla sa se mentina problema sau chiar sa se agraveze.

Tenul are nevoie de hidratare, iar ea trebuie sa fie facuta cu atentie si cu produsele potrivite pentru tipul de ten sensibil cu acnee.

  1. Protectia solara

Un ten acneic este unul sensibil, care are nevoie de ingrijire. Este bine sa se utilizeze protectie solara atunci cand se iese din casa, mai ales in perioadele de soare intens, in timpul verii. Astfel tenul va fi protejat si nu va capata mai multa sensibilitate in urma expunerii la razele ultraviolete.

  1. Verificarea constanta a tenului

Este bine ca un ten cu probleme sa fie periodic vazut, cercetat si analizat pentru a se observa modificarea pe care o are in timp in urma tratamentului corect. De asemenea se pot utiliza masti speciale pentru a ajuta pielea si alte produse specifice.

Leave a Reply

EM Social

EM Social Subtitle

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.